Alex Muresan

Coordonator & Fizioterapeut

Fondatorul/coordonatorul acestui centru de recuperare (Med Rehab Team) și, totodată, kinetoterapeut cu o experiență de peste 5 ani în recuperarea afecțiunilor neurologice în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca.

Alex este absolvent nivel licență – master, urmând să își continue studiile doctorale la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Facultatea de Educație Fizică și Sport, acestea oferindu-i ocazia să devină asistent universitar în cadrul acestei universități și cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Totodată, activează ca vicepreședinte în Asociația ROHA din anul 2016, sprijinind împreună persoanele cu deficiențe neuromotorii care trăiesc sau beneficiază de tratamente de specialitate în județul Cluj.

Recuperarea medicală și complexitatea acestui domeniu reprezintă o mare pasiune, în special neuroreabilitarea, împreună cu tot procesul prin care trec pacienții supuși acestor încercări.

Este uimit de fiecare dată de capacitatea de recuperare a oamenilor aflați în etapa de depășire a unui episod traumatic.

Consideră că fiecare om are dreptul la atenție, empatie, sprijin, implicare și compasiune din partea noastră, a echipei medicale. Toate cele enumerate se traduc prin calitatea serviciilor de recuperare. Din cele de mai sus s-a născut dorința lui de a edifica o echipă multidisciplinară, bine structurată, cu interes către soluționarea afecțiunilor aparatului locomotor.

Dezideratul lui este ca serviciile oferite să îmbunătățească substanțial viața fiecărui pacient!

Specializări:

 • Recuperare neurologică / ortopedico-traumatică adulți și copii.
 • Trainer Huber 360 – Recuperare și evaluare neuro-musculară
 • VitalStim Therapy – Stimulare electrică neuromusculară transcutanată.

Certificări în:

 • Manipulare fascială/miofascială (FASCIQ)
 • Terapie manuală instrumentalizată (IASTM),
 • Medical Flossing,
 • Cupping,
 • Foam Roller
 • Terapie manuală instrumentalizată (TMI)
 • Masaj medical
 • Conceptul FNP
 • Medical Flossing
 • Bandajare neuromusculară (Medical Taping Concept, MTC)
 • Yumeiho grad 3
 • Stretching Global Activ

Alex Klein

Fizioterapeut

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală Masterand Anul 2 în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca la ”Tehnici şi Metode de Reabilitare a Pacienţilor cu Boli Reumatologice”

Fost sportiv de performanță, a practicat baschet timp de 8 ani. A suferit diferite accidentări și a trecut prin procesul de recuperare ceea ce l-a determinat sa aleagă această profesie.

Cursuri:

 • Terapia Manuală Japoneză Yumeiho grad I
 • TRX Suspension Training Course

Alex Tifrea

Fizioterapeut

A absolvit nivel licență la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială. În prezent, acesta își desfășoară studiile de masterat în cadrul aceleiași universități, specializarea Kinetoterapia în afecțiunile aparatului locomotor.

Alex a devenit kinetoterapeut deoarece are o deosebită plăcere atunci când poate ajuta și dorește să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor. Folosindu-se de certificările în Medical Taping Concept și Terapia Trigger Points, Alex se dedică întru totul realizării celui mai bun plan de recuperare pentru fiecare pacient.

Fiecare om e diferit, cu probleme diferite, Alex încercând să găsească o cale pentru fiecare pacient în drumul său prin sala de kinetoterapie.

Andrei Paduraru

Fizioterapeut

A dobândit nivelul licență în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca la Facultatea de Educație Fizică și Sport specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială. În prezent își continuă studiile de masterat în cadrul aceleiași universități, specializarea Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor.

Pasionat de corpul uman și cu o vechime de 12 de ani în sportul de performanță, Andrei a reușit sa găsească o armonie între medicină și sport prin kinetoterapie. A ales acest domeniu pentru a fi unul dintre cei care ajută sportivii să atingă performanțe maxime sau să îi ajute să se recupereze cât mai repede și cât mai bine. Ulterior din experiența sa în domeniu a învățat faptul că această specializare nu este doar despre sportivi , ci despre oameni în general, făcându-și ca obiectiv ghidarea oamenilor spre o viață cât mai calitativă.

Fiecare om e diferit, iar Andrei întelege asta încercând să găsească o abordare specifică care să se muleze pe fiecare persoană în parte, prioritizând obiectivele și nevoile acesteia, creând un mediu confortabil și prietenos cu fiecare pacient în parte.

Chris Spengos

Fizioterapeut

Absolvent a Universitatii de Educatie Fizica si Sport “UBB” Cluj-Napoca.

Recuperare neurologica/ortopedico-traumatica la adulti.

Certificari:

 • Yumeiho.

Cristian Bloj

Fizioterapeut

A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, cu specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, iar în momentul de față își continuă studiile masterale în cadrul Universității Babeș Bolyai. Practicând baschet de performanță timp de 10 ani a aflat ce înseamnă kinetoterapia și faptul că recuperarea medicală poate juca un rol decisiv în starea fizică și psihică, așadar și a dorit sa se specializeze în acest domeniu.

Mișcarea corpului uman reprezintă cea mai mare pasiune, astfel încât recuperarea și reeducarea acestei abilități, cu precădere în aria neuorologică este principalul lui domeniu de interes. Pentru săvârșirea acestui scop, și-a aprofundat cunoștințele prin intermediul cursurilor:

 • Terapie instrumentală Richelli;
 • Dry needling-(Top 30 DGSA);
 • Terapie manuala japoneza Yumeiho- Grad 1;
 • Terapie MDT McKenzie (Modulul A);

Ecaterina Atudorei

Fizioterapeut

Fiziokinetoterapeut, absolventă nivel licență și studentă nivel master în cadrul UMF ,,Iuliu Hațieganu” din Cluj – Napoca.

Pasiunea pentru acest domeniu există încă de pe băncile școlii, la fel și dorința de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate, de a promova un stil de viață sănătos. Acum, profesia îi permite să realizeze aceste lucruri și să aprofundeze pe acest plan.

Certificări în:

 • Yumeiho – gr. 1
 • Impactul gimnasticii hipopresive asupra diastazisului muschilor abdominali

Eunice Magda

Fizioterapeut

Eunice este absolventă nivel licență a Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

În prezent, continuă studiile de masterat în cadrul aceleiași facultăți. Este o fire calmă, pasionată de ceea ce face, cu dorința de continuă evoluție.

Ea nu crede într-un tratament bazat pe un tipar fix de metode și exerciții deoarece fiecare corp este diferit.

Liuba Cretu

Fizioterapeut

În anul 2022 Liuba a absolvit Facultatea de Educație fizică și Sport la Universitatea Babeș-Bolyai, deținând și certificat în masaj.

În prezent își desfășoară studiile de masterat în domeniul afecțiunilor aparatului locomotor.

Este pasionată de tot ce cuprinde mișcarea corectă și funcționalitatea corpului uman.

Își dorește să ajute cu multă dedicare si răbdare pe fiecare pacient implicat într-un proces de transformare atât fizică cât și conștientă, prin exerciții si tehnici de recuperare specifice fiecărei afecțiuni.

Mircea Saplacan

Fizioterapeut

Mircea este absolvent nivel licență la Universitatea de Medicina și Farmacie în cadrul  Facultății de Medicină, specializarea Balneo Fiziokinetoterapie si Recuperare , in prezent își continuă studiile de master în cadrul aceleași universități.

Recuperarea medicală reprezintă o pasiune și o placere în a da totul pentru pacient. Este atras de această ramură a medicinei încă din perioada liceala  văzând multe accidentări și întelegând încă de atunci importanța recuperarii medicale, acesta fiind fost sportiv de performanță la volei . Unul dintre domeniile de care este atras este ortopedia și traumatologia.

Certificari în:

 • Tehnician maseur ( masaj medical și reflexoterapie)