Andrei Paduraru

Fizioterapeut

A dobândit nivelul licență în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca la Facultatea de Educație Fizică și Sport specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială. În prezent își continuă studiile de masterat în cadrul aceleiași universități, specializarea Kinetoterapie în Afecțiunile Aparatului Locomotor.

Pasionat de corpul uman și cu o vechime de 12 de ani în sportul de performanță, Andrei a reușit sa găsească o armonie între medicină și sport prin kinetoterapie. A ales acest domeniu pentru a fi unul dintre cei care ajută sportivii să atingă performanțe maxime sau să îi ajute să se recupereze cât mai repede și cât mai bine. Ulterior din experiența sa în domeniu a învățat faptul că această specializare nu este doar despre sportivi , ci despre oameni în general, făcându-și ca obiectiv ghidarea oamenilor spre o viață cât mai calitativă.

Fiecare om e diferit, iar Andrei întelege asta încercând să găsească o abordare specifică care să se muleze pe fiecare persoană în parte, prioritizând obiectivele și nevoile acesteia, creând un mediu confortabil și prietenos cu fiecare pacient în parte.

Beneficii

Tratament dedicat

Tratament individualizat

Patologiile difera prin simptomatologie si deficit motor.

Accesibilizare

Acces in interiorul clinicii cu scaun rulant si baie adaptata.

One-On-ONE

Sedinte individuale dedicate necesitatii pacientului.

Servicii Med Rehab Team

Examinare musculoscheletală

Evaluarea aparatului locomotor reprezintă atât o discuție cu fizioterapeutul despre istoricul medical, cât și efectuarea unor măsurători și teste specifice afecțiunii dumneavoastră.

Consultații medicale

Oferim activitate în două specialități medicale: ortopedie-traumatologie și neurologie.

Facilitati