Ganduri de la pacienti

Nu cred că puteam găși o echipa mai dedicată decât echipa "MedRehab Team". Problemele noastre sunt complexe și delicate. Aici am găsit profesioniști în domeniu care mai presus de orice sunt umani. Am găsit împreună soluții de a continuă kinetoterapia la domiciliu atunci când noi nu ne putem deplasa, sprijin în a alege și recomandări la anumite dispozitive personale pe care le-am achiziționat.

Datorită acestor oameni minunați (și nu numai), am evoluat, încet și sigur. Noi am plecat de la un pacient imobilizat la pat și dependent total și am trecut cu pași mărunți si siguri prin următoarele etape: am învățat să ne intoarcem, să ne ridicăm, să facem transfer în scaunul rulant, să stăm în scaunul rulant, să ne ridicăm în picioare, să ne sprijinim în cadru, să facem primii pași, să folosim carja. Știm că încă mai avem drum lung până a fi complet independenți, dar nu ne pierdem speranța! Știm sigur că vom merge înainte, iar MedRehab Team va fi lângă noi.

Mulțumim MedRehab Team, cu ajutorul vostru, ne reinventăm!
Codruta Toth
Am început să lucrez cu cei de la MRT in urmă cu o luna și sunt mulțumit de serviciile lor. Acum 6 ani am suferit un traumatism vertebro-medular în urma căruia am rămas cu câteva “minusuri” pe ambele membre inferioare. După doar câteva ședințe de terapie manuală și alte proceduri, am văzut îmbunătățiri de postura a picioarelor, am câștigat câteva grade de mobilitate a gleznei și a revenit sensibilitatea la nivelul picioarelor.

Eu îi recomand cu cea mai mare plăcere. Si trebuie să vă zic ca pe lângă vasta cunoștință pe care o au în domeniul recuperării, sunt și o echipă super faină și cu zâmbetul pe buze în 99,9% din timp ( mai au și ei mici scăpări, când nu faci exercițiul bine)
Marius Madaras
Statul intensiv la birou îmi provocă dureri de spate, motiv pentru care am apelat la serviciile de kineto. În prezent nu mai am dureri, dar continui să mențin starea de bine dobândită în urma ședințelor 1-1, cu exerciții diversificate la fiecare ședință, atât ptr recuperarea celor +10ani de stat la birou, cât și pentru prevenția unei recidive. În acest cabinet mă simt in siguranță, cu oameni care au grijă de sănătatea spatelui meu, fără să pună presiune pe pacient, de nici un fel.
Dumitrita Munteanu
Am apelat la serviciile acestei clinici datorită unor probleme posturale. Până în prezent, am fost plăcut surprinsă, de consultația riguroasă care mi s-a făcut, în funcție de care mi s-a stabilit schema de tratament.

O să continui colaborarea, deoarece mi-au inspirat un simț al responsabilității față de pacient și profesionalism.
Cristina Doroftei
MRT este o echipă fenomenală de specialiști în recuperare și kinetoterapie. Clinica este foarte bine echipată, iar timpul petrecut acolo este exploatat pentru o eficiență maximă.
Doru Pop
Echipa profesionistă și amabilă, sala nouă, curată, recomand cu căldură.
Gelu Simu
Multumesc echipei pentru implicarea, profesionalismul si rabdarea in tratarea pacientilor cu probleme motorii.
Aurora Huza
Echipă profesionistă, recomand tuturor celor care au nevoie.
Stefan Takacs
O experiență plăcută și interesantă.
Stefan Rus
Recomand MRT-Med Rehab Team, o echipă de tineri profesionisiti,amabili și răbdători cu clienții!
Alexandru Ciupe
Vă mulțumesc oameni faini! Mulțumesc că m-ați ajutat să merg din nou și pentru că m-ați învățat să merg corect.

De 7 săptămâni fac kinetoterapie cu cea mai profesionistă și dedicată echipă. Fiecare și-a adus contribuția la ceea ce am reușit să obțin până acum.

În aceste săptămâni am reușit să pot coborî scările fără să am nevoie de sprijin, am reușit să alerg, am reușit să merg că un om normal, iar durerile s-au diminuat foarte mult (în unele zile nici nu mai simt durere). Îmi pot relaxa picioarele (aveam contracturi musculare care nu mă lăsau să îmi relaxez picioarele). Pe lângă neuropatia evidență de la nivelul picioarelor, cu care m-am dus, am lucrat și lucrez în continuare la poziția corpului, dezvoltarea mușchilor implicați în mers și în susținerea coloanei și cred că sunt pentru mai multe exercițiile pe care le fac (ei știu mai bine).

Nu am luat niciun tratament pentru dureri, au fost doar exercițiile zilnice. Încă merg să îmi fac exercițiile zilnice și abia aștept să înceapă săptămâna. Oamenii aceștia m-au făcut să am încredere în mine că voi reuși din nou să merg și să conduc (chiar am reușit să conduc puțin după o lună de kinetoterapie) și da, am reușit parțial pentru că mai e mult de muncit.

Pentru mine e incredibil cum am reușit să evoluez și totul datorită lor, MRT.
Paula Rîsteiu
În urmă unui accident de schi în care mi-am fracturat coloana am devenit dependent de scaun rulant și de recuperare medicală. În urma acestui eveniment am ajuns pe mâinile celor de la MRT.

De atunci pot să zic că echipa MedRehabTeam are grijă de mine. Sunt atenți să facem exercițiile în așa fel să fie cât mai eficiente dar în același timp să nu dăuneze, de la ei am învățat chiar și să respir mai corect și să numai pun presiune abdominală atunci când fac exerciții. Planul de exerciții este alcătuit chiar în funcție de cum mă simt chiar inziua respectivă că să fie cât mai eficient. Pot să zic că după fiecare ședința de kineto mă simt mai mobil. Cu ajutorul lor am reușit să ajung de la stadiul de imobilizat la pat,la rezultate precum să mă întorc în pat, să mă transfer în scaun rulant și chiar să ajung să conduc și mă duc la locul de muncă din nou.

Profesionalism! Atenția la detalii face diferența!

Va mulțumesc că sunteți lângă mine de la început și mă ajutați în permanentă!
Csiki Botond Szilard
Excepționali!

Mi-a plăcut mult să văd cum e dotată clinica, accesibilă pentru scaune rulante, cu săli bine echipate, aparatură și dispozitive care susțin toată activitatea recuperatorie. TRX, greutăți fitness în foarte multe forme, ca să zic câteva exemple. Dar cel mai mult mă bucur că am parte de un kinetoterapeut priceput, implicat, care deja din câteva ședințe, printr-o serie de exerciții, progresive, m-a făcut să înțeleg că există potențial și chiar am văzut împreună progres după progres.

Încă mai sunt multe exerciții în multe variante și noi și noi provocări. Tot progresul combinat cu experiența terapeuților și echipamentul de acolo mă fac nerăbdător să tot merg la ei! Sunt în scaun rulant cu parapareză spastică și descopăr puteri noi, și trezesc rând pe rând mușchii către pricioare. 🙂 nu renunțați în a crede! Durează și e nevoie de răbdare, dar faceți cât de mult!

Mulțumesc pentru tot!
Mihai Farcas
Recomand! O echipă de tineri pasionați, dedicați. I-am căutat pentru dureri în zona lombară și cervicală și sechelele unei parestezii mai vechi la picior. Îmbunătățiri semnificative chiar după primele 4-5 ședințe.
Marius Cipcigan
Datorită unei afecțiuni neurologice, de 4-5 ani fac recuperare medicală cu Kinetoterapeuții echipei MedRehabTeam și pot sa zic ca pentru mine sunt ca o a doua familie, tot timpul ma duc la ei cu placere și chiar este o placere sa-i am prin preajma.

Sunt adevărați specialiști in materia de recuperare medicală și desigur ca recomand călduros serviciile lor!!
Andreea Copindean
De mai bine de 4 ani fac recuperare medicală cu echipa MedRehabTeam, este o echipă extraordinară care oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

Vă recomand serviciile lor personalizate de recuperare! Mulțumesc mult pentru tot ce-ați făcut pentru mine!
Razvan Timis
Clinică are parcare privată cu suficiente locuri, sunt punctuali la minut, au aparatură modernă, personalul cu care am interacționat eu a fost profesionist și eficient. Am avut parte de 12 ședințe cu ei, recomand!
Sergiu Pop
Am avut o experiență extrem de confortabilă care a dat rezultate încă de la primele ședințe. Recomand cu drag!
Mara Popescu
Atenție. Seriozitate. Eficacitate.
Melinda Farkas
Recomand! O echipa de terapeuți profesioniști și pasionați , dedicați problemei tale. Rezultatele au început sa apară chiar după primele ședințe.
Maria Sima
O echipă foarte profi, cu oameni serioși, punctuali și extrem de profesioniști! Mi-au insuflat încredere încă de la primul contact. Recomand cu mare drag!
Cora Mazurec
După un accident la ski, m-am ales cu un traumatism al bazinului și numeroase contuzii musculare ale membrelor inferioare. Mersul îmi era aproape imposibil. După doar o ședință de kinetoterapie, durerile au cedat, iar mersul aproape se normalizase. În 12 ședințe, recuperarea a fost mai mult decât completă.

Mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat și pentru profesionalism. Faceți o treabă extraordinară! Recomand cu încredere
Adina Apostu