Alexandra Pasca

Fizioterapeut

Alexandra este absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, nivel licență. În prezent își continuă studiile de masterat în cadrul aceleiași universități, cu specializarea Kinetoterapia în Afecțiunile Aparatului Locomotor.

Fiind absolventă și a unei facultăți cu profil tehnic din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, având o specializare în domeniul electromagnetismului, Alexandra este interesată, la nivel științific, dar și pragmatic, de aspectele complexe ale mișcării, atât în natură, cât și în viața de zi cu zi. Prin prisma studiilor duale de până acum, dar și prin continuarea procesului de învățare, prin cursuri de supraspecializare, ea își dorește să poată ajuta fiecare pacient în parte printr-o gestionare optimă a planului de recuperare.

Pasionată de sporturile de anduranță în ultimii 8 ani, Alexandra a trecut prin mai multe experiențe, care au contribuit la definirea unei abordări empatice, dar și realiste, cât mai aproape de necesitățile pacienților din domeniul fiziokinetoterapiei.

Certificări:

  • Stretching Global Activ
  • BodyArt Basic
  • BodyArt Touch

Beneficii

Tratament dedicat

Tratament individualizat

Patologiile difera prin simptomatologie si deficit motor.

Accesibilizare

Acces in interiorul clinicii cu scaun rulant si baie adaptata.

One-On-ONE

Sedinte individuale dedicate necesitatii pacientului.

Servicii Med Rehab Team

Examinare musculoscheletală

Evaluarea aparatului locomotor reprezintă atât o discuție cu fizioterapeutul despre istoricul medical, cât și efectuarea unor măsurători și teste specifice afecțiunii dumneavoastră.

Consultații medicale

Oferim activitate în două specialități medicale: ortopedie-traumatologie și neurologie.

Facilitati