Despre Noi

Centru de recuperare medicală MedRehabTeam

Suntem un centrul de recuperare medicală din Cluj, un centru dedicat îmbunătățirii sănătății și bunăstării pacienților noștri prin servicii de recuperare și reabilitare. Centrul nostru are la bază ideea de a oferi îngrijire medicală de calitate superioară, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Echipa noastră dedicată de specialiști, formată din medici specialiști și fizioterapeuți cu o vastă experiență, se angajează să ofere un plan de tratament personalizat, care încorporează ultimele cercetări în domeniul medicinei de recuperare. Fie că vă confruntați cu o boală cronică, vă recuperați după o intervenție chirurgicală, suntem aici pentru a vă ajuta.

Activitatea centrului constă în dezvoltarea exercițiilor cu caracter specific conform diagnosticului, deficitului motor și senzitiv și etapelor de dezvoltare neuromotorie.

Servicii Med Rehab Team

Examinare musculoscheletală

Evaluarea aparatului locomotor reprezintă atât o discuție cu fizioterapeutul despre istoricul medical, cât și efectuarea unor măsurători și teste specifice afecțiunii dumneavoastră.

Consultații medicale

Oferim activitate în două specialități medicale: ortopedie-traumatologie și neurologie.

Facilități