Viorica Malii

Fizioterapeut

Am absolvit nivelul de licență la specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială din cadrul Facultății de Educație Fizica si Sport, Universitatea Babes-Bolyai, unde urmez in continuare studiile de master cu specializare în Afectiunile Aparatului Locomotor.

Empatia este ceea ce mă caracterizează și mă ajuta în practica mea de terapeut. Cu o comunicare calitativă și deschidere din partea pacientului reușesc sa ajung la rezultate remarcabile care imbunatatesc semnificativ calitatea vieții fiecărui om cu care interactionez.

Ariile de interes sunt recuperarea funcțională a Membrului Inferior în afectiunile post-traumatice, neurologice sau de cauza congenitala.

Încerc continuu sa imi largesc orizonturile de cunoaștere și să mă dezvolt profesional urmand diverse cursuri de specialitate care mă ajuta sa abordez specific o afectiune în funcție de omul din fata mea. Precum spunea și Hipocrate „nu există boli, ci bolnavi”, încerc să țin cont de particularitățile fiecărui pacient, iar rezultatele vorbesc de la sine!

Beneficii

Tratament dedicat

Tratament individualizat

Patologiile difera prin simptomatologie si deficit motor.

Accesibilizare

Acces in interiorul clinicii cu scaun rulant si baie adaptata.

One-On-ONE

Sedinte individuale dedicate necesitatii pacientului.

Servicii Med Rehab Team

Examinare musculoscheletală

Evaluarea aparatului locomotor reprezintă atât o discuție cu fizioterapeutul despre istoricul medical, cât și efectuarea unor măsurători și teste specifice afecțiunii dumneavoastră.

Consultații medicale

Oferim activitate în două specialități medicale: ortopedie-traumatologie și neurologie.

Facilitati