Dragos Apostu

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

Dr. Dragoș Apostu este asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca și medic specialist Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca și Spitalul Regina Maria Cluj-Napoca.

Domeniile principale de interes sunt chirurgia gleznei și a piciorului, chirurgia minim invazivă a genunchiului, artroplastia de șold și artroplastia de genunchi.

Scopul este acordarea unor tratamente moderne pacienților ortopedici, care să permită o recuperare cât mai rapidă și completă.

In 2021, am introdus în premieră națională o tehnică minim-invazivă pentru tratamentul halucelui valg, cu o multitudine de avantaje comparativ cu tehnicile clasice. Această tehnică permite efectuarea acestei intervenții în internare de zi, nefiind nevoie de a petrece nicio noapte în spital.

Programare Online

Beneficii

Tratament dedicat

Tratament individualizat

Patologiile difera prin simptomatologie si deficit motor.

Accesibilizare

Acces in interiorul clinicii cu scaun rulant si baie adaptata.

One-On-ONE

Sedinte individuale dedicate necesitatii pacientului.

Servicii Med Rehab Team

Examinare musculoscheletală

Evaluarea aparatului locomotor reprezintă atât o discuție cu fizioterapeutul despre istoricul medical, cât și efectuarea unor măsurători și teste specifice afecțiunii dumneavoastră.

Consultații medicale

Oferim activitate în două specialități medicale: ortopedie-traumatologie și neurologie.

Facilitati