Daniel Oltean

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie

Asist. Univ. Dr. Oltean-Dan Daniel este medic specialist ortopedie-traumatologie la Clinica de Ortopedie din cadrul SCJU Cluj-Napoca și Asistent Universitar la disciplina de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Universității de Medicină si Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

În anul 2020 a obținut titlul de Doctor în Medicină, susținând teza cu titlul: “Cercetări clinice și experimentale privind osteointegrarea implanturilor intramedulare moderne acoperite cu biomateriale multisubstituite”. Până în prezent, activitatea de cercetare s-a concretizat prin publicarea a peste 30 de articole în jurnale de specialitate și peste 50 de lucrări în rezumat, susținute la congresele și conferințele de specialitate, pentru care a obținut multiple premii.

Dr. Oltean-Dan Daniel este într-o permanentă formare profesională, participând la congrese și cursuri postuniversitare naționale și internaționale în domeniul ortopediei, traumatologiei, biomaterialelor și reabilitare medicală. Domeniile de interes sunt chirurgia membrului superior, artroplastia de umăr, șold, genunchi, artroscopia și patologia traumatică.

Programare Online

Beneficii

Tratament dedicat

Tratament individualizat

Patologiile difera prin simptomatologie si deficit motor.

Accesibilizare

Acces in interiorul clinicii cu scaun rulant si baie adaptata.

One-On-ONE

Sedinte individuale dedicate necesitatii pacientului.

Servicii Med Rehab Team

Examinare musculoscheletală

Evaluarea aparatului locomotor reprezintă atât o discuție cu fizioterapeutul despre istoricul medical, cât și efectuarea unor măsurători și teste specifice afecțiunii dumneavoastră.

Consultații medicale

Oferim activitate în două specialități medicale: ortopedie-traumatologie și neurologie.

Facilitati